Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát kis kockára vágjuk, és addig sütjük, amíg a zsírját kiengedi. Ekkor hozzáadjuk a tarhonyát, és aranysárgára pirítjuk. Hozzákeverjük az apróra vágott hagymát, ezzel is pirítjuk egy rövid ideig, majd megszórjuk pirospaprikával, és azonnal felengedjük kb. 1 dl vízzel. Jól elkeverjük, beletesszük a kockára vágott burgonyát, ízesítjük sóval, borssal, csípős paprikakrémmel. Végül felöntjük kb. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2011.05.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát kis kockára vágjuk, és addig sütjük, amíg a zsírját kiengedi. Ekkor hozzáadjuk a tarhonyát, és aranysárgára pirítjuk.

Hozzákeverjük az apróra vágott hagymát, ezzel is pirítjuk egy rövid ideig, majd megszórjuk pirospaprikával, és azonnal felengedjük kb. 1 dl vízzel.

Jól elkeverjük, beletesszük a kockára vágott burgonyát, ízesítjük sóval, borssal, csípős paprikakrémmel.

Végül felöntjük kb. 8 dl vízzel, és beletesszük a karikára vágott kolbászt. Időnként kevergetve, lassú tűzön puhára pároljuk. Savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is