Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pásztortarhonya egy igazi magyaros egytálétel, amely tartalmas és fűszeres, így biztosan jól esik a család minden tagjának. A kolbász, a burgonya, a tarhonya és a lecsó együtt kiadós, laktató fogást alkot. Hétköznapi vacsorának és hétvégi ebédnek is tökéletes választás.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rozsane Marrta KATALIN
Beküldte: 2013.08.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsíron aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és együtt tovább pirítjuk. Belekeverjük a sűrített paradicsomot, a pirospaprikát és a fűszereket. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a felkockázott burgonyát.

Felöntjük annyi vízzel, hogy bő két ujjnyival ellepje az ételt, majd lefedve addig főzzük, amíg minden megpuhul. Amikor a tarhonya és a burgonya is kész, belekeverjük a lecsót, és pár percig összeforraljuk.

Tálalás

Forrón tálaljuk, savanyúság vagy friss kenyér kíséretében.

Tipp

A pásztortarhonyát gazdagíthatjuk füstölt szalonnával vagy friss paprikával, így még ízesebb lesz. Ha szaftosabban szeretjük, a főzés közben pótolhatjuk a vizet, vagy a végén egy kevés tejfölt is keverhetünk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Rozsane Marrta KATALIN
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is