Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felforrósított olajon a bulgurt enyhén barna színűre pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi. Sózzuk, borsozzuk és fokhagymázzuk. Mint a tésztát, al dente-re főzzük, mindezt úgy, hogy az összes vizet elfője. Amikor ez meg van, akkor rákanalazzuk a pesztót és egy perc alatt összeforgatjuk a tűzön. Reszelt sajttal megszórva találjuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
1 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Cl@u90
Beküldte: 2021.09.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A felforrósított olajon a bulgurt enyhén barna színűre pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi. Sózzuk, borsozzuk és fokhagymázzuk.

Mint a tésztát, al dente-re főzzük, mindezt úgy, hogy az összes vizet elfője.

Amikor ez meg van, akkor rákanalazzuk a pesztót és egy perc alatt összeforgatjuk a tűzön.

Reszelt sajttal megszórva találjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Cl@u90
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is