Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Petrezselymes húspogácsa (fasírt) recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 40 dkg darált hús (sertéscomb)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • só (ízlés szerint)
  • bors (ízlés szerint)
  • ételízesítő (ízlés szerint)
  • 1 csokor csokor petrezselyemzöld
  • 1 tojás
  • 1 mokkáskanál őrölt kömény
  • csipet cukor
  • csipet gyömbér
  • 1 darab szikkadt szemle
  • 1 evőkanál zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítése

A hozzávalókat egy tálban összekeverem. A tojást beleütöm, a vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágom, a fokhagymát összezúzom, majd a zsemlét vízbe áztatás után kifacsarva belerakom. Az egész masszát jól összedolgozom

A kapott masszából pogácsákat formázok és megforgatom zsemlemorzsában, majd olajban pirosra sütöm mindkét oldalát.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/petrezselymes-huspogacsa-fasirt/