Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Hidegtálak

Póréhagymával töltött medvehagymás fasírt őzgerincben

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg darált sertés hús 2 egész tojás 1 fej hagyma 1 fej fokhagyma 2 zsemle só bors petrezselyem zöldje medvehagyma apróra vágva kb. 8-10 szelet bacon 1 csomag lapka sajt 1 szál póréhagyma Elkészítése: A zsemléket vízbe beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk és a darált húshoz adjuk a tojásokkal, az apróra vágott hagymával, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg darált sertés hús
  • 2 egész tojás
  • 1 fej hagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 zsemle
  • bors
  • petrezselyem zöldje
  • medvehagyma apróra vágva
  • kb. 8-10 szelet bacon
  • 1 csomag lapka sajt
  • 1 szál póréhagyma


Elkészítése:

A zsemléket vízbe beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk és a darált húshoz adjuk a tojásokkal, az apróra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel együtt. Alaposan összegyúrjuk.

Egy tálca aljára kiterítjük a bacon szeleteket és elterítjük rajta a húsmasszát, beterítjük lapka sajt szeletekkel, majd kettévágjuk a póréhagymát és elhelyezzük a fasírton. A bacon szalonnával együtt feltekerjük.

Sütőpapírral bélelt formában, 180 fokos sütőben kb. 1,5 óra alatt megsütjük. Mikor kihűlt, akkor szeleteljük.

[box style=”info”]Hagymás törtburgonyát kínálunk hozzá, tejfölös, fokhagymás uborkasalátával.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is