Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felkockázzuk, a hagymát finomra aprítjuk, a petrezselymet felvágjuk. Egy lábasban olajat hevítünk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd levesszük a tűzről, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a felkockázott húst, fűszerezzük ízlés szerint, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve, közepes lángon puhára főzzük. A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük annyi forró vízzel, amennyi éppen […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felkockázzuk, a hagymát finomra aprítjuk, a petrezselymet felvágjuk.

Egy lábasban olajat hevítünk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd levesszük a tűzről, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a felkockázott húst, fűszerezzük ízlés szerint, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve, közepes lángon puhára főzzük.

A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük annyi forró vízzel, amennyi éppen ellepi, megsózzuk, és lefedve, kis lángon puhára főzzük.

A zöldborsót enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük.

A kész tarhonyát, a puhára főtt húst és a zöldborsót összekeverjük, hőálló tálba tesszük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad és kissé megpirul. Melegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is