Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Egytálételek

Pulykacomb brassói

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg pulyka felsőcomb filé 1 fej vöröshagyma 8-10 gerezd fokhagyma kevés só őrölt bors ízlés szerint 1 kk őrölt pirospaprika csipetnyi kakukkfű 2 ek zsír Elkészítése: A húst apróra vágjuk, és zsíron fehéredésig pirítjuk. Belereszeljük a vöröshagymát, és hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymát. Kevés vízzel, vagy hús alaplével felöntjük, de csak annyira, hogy ne […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.08.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg pulyka felsőcomb filé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 8-10 gerezd fokhagyma
  • kevés só
  • őrölt bors ízlés szerint
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • csipetnyi kakukkfű
  • 2 ek zsír


Elkészítése:

A húst apróra vágjuk, és zsíron fehéredésig pirítjuk. Belereszeljük a vöröshagymát, és hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymát.

Kevés vízzel, vagy hús alaplével felöntjük, de csak annyira, hogy ne lepje el. Megsózzuk, jobban megborsozzuk, hozzátesszük a kakukkfüvet, és fedő alatt pároljuk.

Ha a hús megpuhult, megszórjuk őrölt paprikával, és rövid ideig pirítjuk. A brassói nem szaftos étel.

Közben bő olajban megsütjük a felkockázott sült burgonyát, ami a brassói jellegzetes körete. Össze is keverhetjük a hússal, vagy külön is tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is