Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rablóhús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: fél kg sertéskaraj 25 dkg húsos füstölt szalonna 5-6 krumpli 5-6 fej vöröshagyma só, bors Elkészítése: A húst és a szalonnát kockákra vágjuk. A krumplikat és a hagymákat meghámozzuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk. Saslik pálcára vagy fém hústűre szorosan felhúzzuk a hozzávalókat felváltva. Krumpli, hús, szalonna, hagyma. Ízlés szerint tehetünk még rá gombát, paprikát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.10.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • fél kg sertéskaraj
  • 25 dkg húsos füstölt szalonna
  • 5-6 krumpli
  • 5-6 fej vöröshagyma
  • só, bors


Elkészítése:

A húst és a szalonnát kockákra vágjuk. A krumplikat és a hagymákat meghámozzuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk.

Saslik pálcára vagy fém hústűre szorosan felhúzzuk a hozzávalókat felváltva. Krumpli, hús, szalonna, hagyma. Ízlés szerint tehetünk még rá gombát, paprikát, paradicsomot,… stb.

Egy tepsibe egymás mellé betesszük a saslikokat, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A tepsit letakarjuk alufóliával, majd 180 fokos sütőben kb 1 órán át sütjük. Ekkor megnézzük, hogy megsült-e a hús. Ha igen, akkor levesszük a fóliát és a nyársakat szép pirosra sütjük.

Friss salátával vagy savanyúsággal kínálhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is