Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rácpaprikás recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 80 dkg marhafelsál
  • 40 dkg zöldpaprika
  • 2 fej paradicsom
  • 1 kg kelkáposzta
  • 1 kg burgonya
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • só
  • 1 kiskanál őrölt pirospaprika

Elkészítése

Az apróra vágott hagymát az olajban fedő alatt megpirítjuk, a paprikával meghintjük, és megforgatjuk benne a vékonyra kivert hússzeleteket.

Egy kevés vízzel félpuhára pároljuk, majd belevetjük a karikákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, a cikkekre vágott kelkáposztát és 10 perc múlva a megtisztított, kockákra vágott burgonyát.

Egy kevés vízzel az egészet jó puhára pároljuk, végül rövid lére sütjük, úgy tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/racpaprikas/