Elkészítése
A hagymát megtisztítjuk és apróra kockázzuk. Egy serpenyőben az olajat felhevítjük, majd a hagymát üvegesre dinszteljük.
Hozzáadjuk a megmosott, megtisztított és feldarabolt csirkemájat. Sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük, majd megszórjuk pirospaprikával. Közepes lángon puhára pároljuk.
Amikor a máj megpuhult, belekeverjük a tejfölt, majd félretesszük.
Közben egy nagy fazékban sós vizet forralunk, és a spagettit a csomagoláson feltüntetett idő szerint kifőzzük. Leszűrjük, és összekeverjük a májas raguval.
A tepsi alját kiolajozzuk, majd egyenletesen eloszlatjuk benne a májas spagettit.
A sajtszószt a csomagolás utasítása szerint elkészítjük 3 dl tejjel, majd egyenletesen a tészta tetejére öntjük.
Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 20-25 percig sütjük, amíg a teteje aranybarnára pirul.
