Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rakott finomságok

Rakott csülök

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csülköt vízben, vöröshagymával, fokhagymagerezdekkel és ételízesítővel készre főzzük. Amikor megfőtt, kiszedjük, kicsontozzuk, és apróbbra daraboljuk. Majorannával vagy más fűszerekkel ízesítjük. A hagymákat és a fokhagymákat is kiszedjük a főzővízből, feldaraboljuk, majd összekeverjük a csülökkel. A burgonyát sós vízben egészben megfőzzük, majd meghámozzuk. A sütés előkészítése Kivajazunk egy tepsit, a meghámozott krumplikat felszeleteljük, és a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.18.

Hozzávalók

Szószhoz

Elkészítése

A csülköt vízben, vöröshagymával, fokhagymagerezdekkel és ételízesítővel készre főzzük. Amikor megfőtt, kiszedjük, kicsontozzuk, és apróbbra daraboljuk. Majorannával vagy más fűszerekkel ízesítjük.

A hagymákat és a fokhagymákat is kiszedjük a főzővízből, feldaraboljuk, majd összekeverjük a csülökkel.

A burgonyát sós vízben egészben megfőzzük, majd meghámozzuk.

A sütés előkészítése

Kivajazunk egy tepsit, a meghámozott krumplikat felszeleteljük, és a felét az aljára tesszük. Erre halmozzuk a csülökdarabokat, majd a maradék krumplival befedjük.

A szósz elkészítése

A tejfölt elkeverjük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és egy tojással. Ezt a keveréket a krumpli tetejére öntjük.

Sütés

A tepsit 200 fokos sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a teteje szép pirosra sül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is