Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg burgonya 4 db tojás 60 dkg liszt 30 dkg kolbász 2 dl tejföl 1 közepes vöröshagyma só ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi. Meghintjük sóval és megfőzzük. Amikor megfőtt nem szűrjük le, hanem a levében megtörtjük, lisztet adunk hozzá, hogy […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg burgonya
  • 4 db tojás
  • 60 dkg liszt
  • 30 dkg kolbász
  • 2 dl tejföl
  • 1 közepes vöröshagyma
  • só ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj


Elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi. Meghintjük sóval és megfőzzük.

Amikor megfőtt nem szűrjük le, hanem a levében megtörtjük, lisztet adunk hozzá, hogy elég kemény legyen, de könnyen szaggatható.

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. A dödölle felét egy olajjal kikent tepsibe szaggatjuk, majd a vöröshagymás olajjal meglocsolgatjuk.

A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, felszeleteljük és eloszlatjuk a dögölén a kolbász karikákkal együtt. A maradék dödöllét is rászaggatjuk, majd tejföllel meglocsoljuk és 15 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is