Elkészítése
A kifliket karikázzuk fel, és áztassuk be a tejbe. A gombát felszeljük, és megpároljuk, a sajtot kis kockákra vágjuk.
Kikent tűzálló tálba rétegenként lerakjuk, fűszerezzük. A tetejét leöntjük tejföllel, és sütőben átsütjük.
A kifliket karikázzuk fel, és áztassuk be a tejbe. A gombát felszeljük, és megpároljuk, a sajtot kis kockákra vágjuk. Kikent tűzálló tálba rétegenként lerakjuk, fűszerezzük. A tetejét leöntjük tejföllel, és sütőben átsütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kifliket karikázzuk fel, és áztassuk be a tejbe. A gombát felszeljük, és megpároljuk, a sajtot kis kockákra vágjuk.
Kikent tűzálló tálba rétegenként lerakjuk, fűszerezzük. A tetejét leöntjük tejföllel, és sütőben átsütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.