Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megsózzuk, megborsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és forró olajon kissé átpirítjuk. Egy olajozott tepsibe sorban egymás mellé fektetjük a hússzeleteket. A többi hozzávalót alaposan összekeverjük, és egyenletesen eloszlatjuk a húsok tetején. A tejfölbe keverjük az olajat és a lisztet, majd ezt a keveréket is rásimítjuk az étel tetejére. Fóliával lefedve pároljuk puhára a sütőben, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.09.

Hozzávalók

Tetejére

Elkészítése

A húst megsózzuk, megborsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és forró olajon kissé átpirítjuk. Egy olajozott tepsibe sorban egymás mellé fektetjük a hússzeleteket. A többi hozzávalót alaposan összekeverjük, és egyenletesen eloszlatjuk a húsok tetején. A tejfölbe keverjük az olajat és a lisztet, majd ezt a keveréket is rásimítjuk az étel tetejére.

Fóliával lefedve pároljuk puhára a sütőben, majd amikor elkészült, megszórjuk reszelt sajttal, és fólia nélkül visszatesszük, hogy a teteje szépen pirosra süljön.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is