Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük. A apróra vágott vöröshagymát kicsi olajban lepirítjuk, rátesszük a darált húst, fehéredésig pirítjuk. Felöntjük vízzel, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával. Ha már félig megpuhult, hozzátesszük a megmosott rizst és együtt készre főzzük. Olajból, a lisztből és a tejből besamelmártást készítünk. Magasabb falú tepsibe vagy kerámia edénybe teszünk alulra egy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.06.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük.

A apróra vágott vöröshagymát kicsi olajban lepirítjuk, rátesszük a darált húst, fehéredésig pirítjuk. Felöntjük vízzel, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával. Ha már félig megpuhult, hozzátesszük a megmosott rizst és együtt készre főzzük.

Olajból, a lisztből és a tejből besamelmártást készítünk.

Magasabb falú tepsibe vagy kerámia edénybe teszünk alulra egy kis besamelmártást, ráterítjük a karfiol egyharmadát, erre tesszük a darát húsos keverék felét, majd megcsorgatjuk basamellel, majd újra karfiol, besamel, darált hús, besamel, karfiol, besamelt a tetejére.

Sütőbe pirulásig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is