Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Rakott karfiol, ahogy én készítem

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karfiolt rózsáira szedjük és delikátos vízben majdnem puhára főzzük. A vöröshagymát és fokhagymát olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a pirospaprikát és a fűszereket. Ezután beleteszem a darált húskonzervet, és egy kevés ideig tovább főzöm. A rizst sós vízben megfőzöm, majd leszűröm és hozzákeverem a húsos alaphoz. Egy nagy tepsibe rétegesen elhelyezem a hozzávalókat: karfiol, húsos […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A karfiolt rózsáira szedjük és delikátos vízben majdnem puhára főzzük. A vöröshagymát és fokhagymát olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a pirospaprikát és a fűszereket. Ezután beleteszem a darált húskonzervet, és egy kevés ideig tovább főzöm.

A rizst sós vízben megfőzöm, majd leszűröm és hozzákeverem a húsos alaphoz.

Egy nagy tepsibe rétegesen elhelyezem a hozzávalókat: karfiol, húsos alap, majd ismét karfiol. A tetejére tejfölt teszek, amit gazdagon megszórok füstölt sajttal.

Közepes lángon kb. egy órát sütöm.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is