Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát, fokhagymát, gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk. A karfiolt megtisztítjuk és rózsáira szedjük. A húst forró olajon fehéredésig pirítjuk, majd a vöröshagymát, fokhagymát, gombát, karfiolt, sűrített paradicsomot is hozzáadjuk és tovább pirítjuk. 5 perc múlva sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük az alaplével. 15 percig lefedve főzzük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük (légkeveréssel 160 fok). […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
oadry17
Beküldte: 2024.01.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát, fokhagymát, gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk.

A karfiolt megtisztítjuk és rózsáira szedjük.

A húst forró olajon fehéredésig pirítjuk, majd a vöröshagymát, fokhagymát, gombát, karfiolt, sűrített paradicsomot is hozzáadjuk és tovább pirítjuk. 5 perc múlva sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük az alaplével. 15 percig lefedve főzzük.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük (légkeveréssel 160 fok).

Közben a vajon megpirítjuk a lisztet, felöntjük tejjel és addig kavarjuk, amíg be nem sűrűsödik.

A frissen összevágott petrezselymet belekeverjük a darált húsos egyvelegbe és belesimítjuk egy tepsibe vagy hőálló tálba. Mehet rá a besamel, reszelt sajt a tetejére és betoljuk a sütőbe.

Kb 30 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
oadry17
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is