Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg tisztított, felkarikázott krumpli félig megfőzve 6 főtt, felkarikázott tojás 0,5 kg főzőkolbász felkarikázva 500 g tejföl 5 dkg zsemlemorzsa 1 ek olaj só, bors Elkészítése: A krumpli felét egy jénai tál vagy tepsi aljára tesszük, rárakjuk a karikára vágott kolbászt, erre a főtt tojásokat, majd sózzuk és borsozzuk. A főtt krumpli másik felével […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
kata vinczene 57
Beküldte: 2017.05.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg tisztított, felkarikázott krumpli félig megfőzve
  • 6 főtt, felkarikázott tojás
  • 0,5 kg főzőkolbász felkarikázva
  • 500 g tejföl
  • 5 dkg zsemlemorzsa
  • 1 ek olaj
  • só, bors


Elkészítése:

A krumpli felét egy jénai tál vagy tepsi aljára tesszük, rárakjuk a karikára vágott kolbászt, erre a főtt tojásokat, majd sózzuk és borsozzuk.

A főtt krumpli másik felével befedjük az egészet, az olajat egyenletesen rácsepegtetjük és a tejföllel lekenjük, majd ismét picit meghintjük sóval és a zsemlemorzsát egyenletesen rászórjuk.

175 fokon, légkeveréses sütőben szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
kata vinczene 57
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is