Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rakott krumpli

Rakott krumpli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A nyers, meghámozott krumplit nagyon vékony karikákra vágjuk, majd egy réteg krumplikarikát egy kivajazott tűzálló tál aljára helyezünk. A krumpliréteget enyhén megsózzuk, apró vajdarabkákkal megszórjuk, majd vékony sajtszeletekkel beborítjuk. Ezután újabb réteg krumpli következik, amit ismét megsózunk, vajdarabokkal megszórunk, majd sajttal borítunk. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A nyers, meghámozott krumplit nagyon vékony karikákra vágjuk, majd egy réteg krumplikarikát egy kivajazott tűzálló tál aljára helyezünk. A krumpliréteget enyhén megsózzuk, apró vajdarabkákkal megszórjuk, majd vékony sajtszeletekkel beborítjuk. Ezután újabb réteg krumpli következik, amit ismét megsózunk, vajdarabokkal megszórunk, majd sajttal borítunk. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére sajt kerül, majd arra néhány vajdarabka. A tálat szorosan lefedjük alufóliával, és előmelegített, forró sütőben körülbelül 50 percig sütjük. Az utolsó 10 percben levesszük az alufóliát, és a krumplit pirítjuk, amíg a sajt aranybarnára nem sül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is