Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Nokedli tésztát keverünk és forrásban lévő vízben kiszaggatjuk. Pár perc főzés után hideg vízbe leszűrjük és folyó víz alatt leöblítjük. A tojást keményre főzzük és a kolbásszal együtt karikára szeleteljük. Egy tepsit kikenünk olajjal és fél adag nokedlit elterítünk benne. Ráhelyezzük a tojást és a kolbászt, ezután befedjük a maradék galuskával. A tetejét megkenjük tejföllel, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.24.

Hozzávalók

Töltelékhez

A tetejére

Elkészítése

Nokedli tésztát keverünk és forrásban lévő vízben kiszaggatjuk. Pár perc főzés után hideg vízbe leszűrjük és folyó víz alatt leöblítjük. A tojást keményre főzzük és a kolbásszal együtt karikára szeleteljük.

Egy tepsit kikenünk olajjal és fél adag nokedlit elterítünk benne. Ráhelyezzük a tojást és a kolbászt, ezután befedjük a maradék galuskával.

A tetejét megkenjük tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk és kb. 30 percig sütőben sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is