Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apró darabokra vágjuk, majd egy kanál olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, megsózzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. A padlizsánt meghámozzuk és ujjnyi karikákra vágjuk. Picit megsózzuk, majd lisztbe mártjuk és forró olajban megsütjük. Tűzálló tálba a darált hússal rétegesen rakjuk, majd leöntjük a tojással elkevert tejföllel. 20-30 percig sütjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apró darabokra vágjuk, majd egy kanál olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, megsózzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. A padlizsánt meghámozzuk és ujjnyi karikákra vágjuk. Picit megsózzuk, majd lisztbe mártjuk és forró olajban megsütjük. Tűzálló tálba a darált hússal rétegesen rakjuk, majd leöntjük a tojással elkevert tejföllel. 20-30 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is