Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rakott padlizsán recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg padlizsán
  • 10 dkg étolaj
  • 20 dkg darált hús
  • 1 hagyma
  • 2 tojás
  • 1 dl tejföl
  • 2 evőkanál liszt
  • bors

Elkészítése

A hagymát apró darabokra vágjuk, majd egy kanál olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, megsózzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. A padlizsánt meghámozzuk és ujjnyi karikákra vágjuk. Picit megsózzuk, majd lisztbe mártjuk és forró olajban megsütjük. Tűzálló tálba a darált hússal rétegesen rakjuk, majd leöntjük a tojással elkevert tejföllel. 20-30 percig sütjük.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/rakott-padlizsan/