Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tésztát megfőzöm, lecsöpögtetem, és a vaj felébe megforgatom. Tejföllel kikeverem a krémsajtot, a Vegetát, a fokhagymát és a többi fűszert. Egy tűzálló tálba rakom a félbevágott paradicsomokat (ha nagyon nagyok, akkor negyedekbe), majd rákenek egy kevés sajtos tejfölös keveréket. Ráteszem a tésztát, a finomra vágott hagymát, és ismét egy kevés sajtos tejfölös keveréket. A […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát megfőzöm, lecsöpögtetem, és a vaj felébe megforgatom. Tejföllel kikeverem a krémsajtot, a Vegetát, a fokhagymát és a többi fűszert.

Egy tűzálló tálba rakom a félbevágott paradicsomokat (ha nagyon nagyok, akkor negyedekbe), majd rákenek egy kevés sajtos tejfölös keveréket. Ráteszem a tésztát, a finomra vágott hagymát, és ismét egy kevés sajtos tejfölös keveréket.

A tetejét beborítom a maradék paradicsommal és a maradék tejfölös keverékkel. A vajat borsónyi darabokban a tetejére szórom, és előmelegített sütőben addig sütöm, amíg színesedni nem kezd.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is