A hússzeleteket besózzuk, majd kevés olajban mindkét oldalukat átsütjük, és félretesszük. A visszamaradt olajban halványra pirítjuk a reszelt hagymát, hozzáadjuk a megtisztított, vékony szeletekre vágott gombát és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Sóval, borssal ízesítjük, és néhány percig együtt pirítjuk.
A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és bő, forró olajban ropogósra sütjük. Egy 20×30 cm-es tepsibe a sült burgonya felét elosztjuk. Ráhelyezzük a hússzeleteket, majd egyenletesen elosztjuk rajtuk a párolt gombát. A maradék burgonyával befedjük az egészet.
Egy dl vizet felforralunk, elkeverjük benne az ételízesítőt, majd hozzáadjuk a tejfölt és a tejszínt. Az így elkészített öntetet a tepsiben lévő ételre öntjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
A sütési idő letelte után eltávolítjuk a fóliát, megszórjuk az ételt reszelt sajttal, és további 10 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánunk!