Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A penne tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük. A pulykahúst csíkokra vágjuk, és olívaolajon aranybarnára sütjük. A megsült húst kiszedjük a serpenyőből, és a maradék olajon megpároljuk a fagyasztott zöldségeket és a felaprított vöröshagymát. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és rövid ideig tovább pároljuk. Egy nagyobb jénai tálat […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A penne tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük. A pulykahúst csíkokra vágjuk, és olívaolajon aranybarnára sütjük. A megsült húst kiszedjük a serpenyőből, és a maradék olajon megpároljuk a fagyasztott zöldségeket és a felaprított vöröshagymát. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és rövid ideig tovább pároljuk.

Egy nagyobb jénai tálat vékonyan kikenünk olajjal. A tál aljára tesszük a fele megfőtt pennét, erre rárakjuk a sült pulykahúst, majd a párolt zöldségeket. Az egészet leöntjük ketchuppel, majd ráhelyezzük a maradék tésztát. A tetejére egyenletesen eloszlatjuk a tejfölt, és bőségesen megszórjuk reszelt sajttal.

A tálat előmelegített sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad és aranybarnára sül a tetején.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is