A penne tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük. A pulykahúst csíkokra vágjuk, és olívaolajon aranybarnára sütjük. A megsült húst kiszedjük a serpenyőből, és a maradék olajon megpároljuk a fagyasztott zöldségeket és a felaprított vöröshagymát. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és rövid ideig tovább pároljuk.
Egy nagyobb jénai tálat vékonyan kikenünk olajjal. A tál aljára tesszük a fele megfőtt pennét, erre rárakjuk a sült pulykahúst, majd a párolt zöldségeket. Az egészet leöntjük ketchuppel, majd ráhelyezzük a maradék tésztát. A tetejére egyenletesen eloszlatjuk a tejfölt, és bőségesen megszórjuk reszelt sajttal.
A tálat előmelegített sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad és aranybarnára sül a tetején.
Jó étvágyat kívánok!