Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket meghámozzuk és a hagymát apróra vágjuk, a burgonyát, répát és a paradicsomot karikázzuk. A répát sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük. A főtt tojásokat meghámozzuk és azt is karikára vágjuk. A rizst kétszeres mennyiségű, sós vízben puhára főzzük. A hagymát kevés felforrósított zsiradékon megdinszteljük, majd megpirítjuk rajta a húst. Kevés vízzel felöntve főzzük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.10.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket meghámozzuk és a hagymát apróra vágjuk, a burgonyát, répát és a paradicsomot karikázzuk. A répát sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük. A főtt tojásokat meghámozzuk és azt is karikára vágjuk.

A rizst kétszeres mennyiségű, sós vízben puhára főzzük.

A hagymát kevés felforrósított zsiradékon megdinszteljük, majd megpirítjuk rajta a húst. Kevés vízzel felöntve főzzük kb 15 percig. Közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Amikor elkészült a hús, akkor belekeverjük a rizst.

Egy 20*30 cm-es tepsit/jénait kivajazunk és az aljára teszünk karikázott burgonyát, erre tesszük a paradicsom karikákat, a főtt tojás felét, majd ezen elterítjük a húsos ragu felét. A húson elosztaljuk a répa felét. A tejfölt ízesítjük sóval és borssal, majd a felét egyenletesen ráöntjük a répára. Elterítjük rajta a maradék húst és a répát, majd a tetejére öntjük a maradék fűszerezett tejfölt is.

180 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is