A zöldségeket meghámozzuk és a hagymát apróra vágjuk, a burgonyát, répát és a paradicsomot karikázzuk. A répát sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük. A főtt tojásokat meghámozzuk és azt is karikára vágjuk.
A rizst kétszeres mennyiségű, sós vízben puhára főzzük.
A hagymát kevés felforrósított zsiradékon megdinszteljük, majd megpirítjuk rajta a húst. Kevés vízzel felöntve főzzük kb 15 percig. Közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Amikor elkészült a hús, akkor belekeverjük a rizst.
Egy 20*30 cm-es tepsit/jénait kivajazunk és az aljára teszünk karikázott burgonyát, erre tesszük a paradicsom karikákat, a főtt tojás felét, majd ezen elterítjük a húsos ragu felét. A húson elosztaljuk a répa felét. A tejfölt ízesítjük sóval és borssal, majd a felét egyenletesen ráöntjük a répára. Elterítjük rajta a maradék húst és a répát, majd a tetejére öntjük a maradék fűszerezett tejfölt is.
180 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.