Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apró kockára vágott szalonnát kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsír harmadán a finomra vágott hagymát megfuttatjuk, rászórjuk a petrezselymet, majd lehúzzuk a tűzről. A hámozott, magtalanított tököt vékonyra szeljük, és a maradék zsírral kikent tepsibe terítjük. A hagymás keveréket tejszínnel felengedjük, szerecsendióval és borssal fűszerezzük, majd a tökre öntjük. A tökmagot rászórjuk, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.25.

Hozzávalók

A  tetejére

Elkészítése

Az apró kockára vágott szalonnát kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsír harmadán a finomra vágott hagymát megfuttatjuk, rászórjuk a petrezselymet, majd lehúzzuk a tűzről.

A hámozott, magtalanított tököt vékonyra szeljük, és a maradék zsírral kikent tepsibe terítjük.

A hagymás keveréket tejszínnel felengedjük, szerecsendióval és borssal fűszerezzük, majd a tökre öntjük.

A tökmagot rászórjuk, a vajat rámorzsoljuk, alufóliával lefedve 220 fokra melegített sütőbe rakjuk.

Ha a tök megpuhult, a fóliát levesszük és 10 perc alatt ropogósra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is