Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Rakott zöldségek főtt hússal sajtosan

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Húslevesből megmaradt zöldségek és főtt húsok 270 g tejföl 25 dkg trappista sajt 3 db tojás pici só kevés őrölt bors 1 tk étolaj Elkészítése: A maradék főtt húsokat -ha csontos- lefejtjük és késsel durvára vágjuk, a zöldségek közül a nagyobb darabokat (karalábé, burgonya, zeller, gomba..stb.) felszeleteljük. A sajtot lereszeljük és a 2/3-ához egy […]

Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2016.07.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • Húslevesből megmaradt zöldségek és főtt húsok
  • 270 g tejföl
  • 25 dkg trappista sajt
  • 3 db tojás
  • pici só
  • kevés őrölt bors
  • 1 tk étolaj


Elkészítése:

A maradék főtt húsokat -ha csontos- lefejtjük és késsel durvára vágjuk, a zöldségek közül a nagyobb darabokat (karalábé, burgonya, zeller, gomba..stb.) felszeleteljük.

A sajtot lereszeljük és a 2/3-ához egy tálba téve hozzáadjuk a tejfölt, a 3 db tojást, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.

Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk étolajjal és tetszés szerint belerétegeljük a zöldségeket és a húsokat.

Ráöntjük a tejfölös tojásos masszát, végül rászórjuk a maradék 1/3 rész reszelt sajtot, megborsozzuk és előmelegített sütőbe téve 200 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.

Miután elkészült, a szeleteket megszórjuk friss petrezselyemzölddel és kenyérrel vagy anélkül tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is