Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott, megdinsztelt hagymát megszórjuk a fűszerpaprikával, hozzáadjuk a húst, fűszerezzük (só, bors vagy a kedvenc ételízesítőnk) és szaftos pörköltet készítünk belőle. A káposztát leveleire szedve bő, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A bulgurt a vízzel 5 percig főzzük, ízlés szerint sózzuk, majd a tűzről levéve, fedő alatt 15 percig állni hagyjuk. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2020.02.27.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apróra vágott, megdinsztelt hagymát megszórjuk a fűszerpaprikával, hozzáadjuk a húst, fűszerezzük (só, bors vagy a kedvenc ételízesítőnk) és szaftos pörköltet készítünk belőle.

A káposztát leveleire szedve bő, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.

A bulgurt a vízzel 5 percig főzzük, ízlés szerint sózzuk, majd a tűzről levéve, fedő alatt 15 percig állni hagyjuk.

Egy tűzálló edénybe rétegezzük: a kelkáposztát tejföllel megkenve, aztán a bulgur felét tejföllel megkenve, arra a pörköltet, ismét káposzta és tejföl majd a maradék bulgur. Zárásként befedjük káposztával, tejföllel és megszórjuk a sajttal.

Kb 200 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is