A burgonyát megpucoljuk és felkarikázzuk, ugyanígy járunk el a gyümölcsökkel is. A zöldbab befőttről leöntjük a levet. A hagymát felkockázzuk, majd kevés olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, és megdinszteljük.
Egy tepsit vajjal kikenünk, majd zsemlemorzsával megszórjuk. Az előkészített alapanyagokat rétegezve helyezzük el: az első réteg a burgonya, erre egy üveg zöldbab kerül, majd rá a darált hús, a másik üveg zöldbab, a gyümölcsök, és a maradék burgonya.
Ízlés szerint majorannával és ételízesítővel fűszerezzük. A tetejére egy pohár tejfölt összekeverünk két tojással, és egyenletesen ráöntjük a tepsi tartalmára. Pirospaprikával megszórjuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!