Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Részeges fasírt recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

A húst a tojással, a morzsával, a bor felével, sóval meg borssal összegyúrjuk, és szép nagy pogácsákat formálva belőle, kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé ültetjük. A vajban üvegesre pároljuk (de nem pirítjuk meg!) az apróra vágott vöröshagymát, a maradék borral felengedjük, és a felére beforraljuk. A húspogácsák tetejét ezzel a hagymás boros keverékkel kenjük meg, és a sütőben kb. fél óráig sütjük; ezalatt a fasírt átsül, a tetején a hagyma megpirul. A bor ízét nem érezzük a fasírton, csak különlegesen zamatossá válik.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/reszeges-fasirt/