Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Olajon kissé karamellizáljuk a cukrot, majd megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát. Ezután hozzáadjuk a káposztát. Amikor a káposzta elkezd fonnyadni, aláöntjük a bort, és kb. 15 percig pároljuk. Amikor a bor elfőtt, hozzáadjuk a darált húst és a kockázott sonkát, majd sóval és borssal fűszerezzük. Közben megfőzzük a rizst, amit a tepsi aljára öntünk. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Olajon kissé karamellizáljuk a cukrot, majd megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát. Ezután hozzáadjuk a káposztát. Amikor a káposzta elkezd fonnyadni, aláöntjük a bort, és kb. 15 percig pároljuk.

Amikor a bor elfőtt, hozzáadjuk a darált húst és a kockázott sonkát, majd sóval és borssal fűszerezzük. Közben megfőzzük a rizst, amit a tepsi aljára öntünk. A rizsre öntjük a káposztás húst. A tejszínt összekeverjük a tejföllel, és ízesítjük sóval és borssal, majd a káposztás hús tetejére öntjük.

Az egészet 180 fokon 30 perc alatt összesütjük. Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is