Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 közepes karfiol 50 dkg darált sertéshús 30 dkg rizs 1 közepes vöröshagyma 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint 2 dl tejföl 1 ek mustár 2 csapott ek finomliszt 2 gerezd fokhagyma 2 dl víz 3 ek zsemlemorzsa 10 dkg füstölt sajt Elkészítése: A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.10.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 közepes karfiol
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 30 dkg rizs
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek mustár
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl víz
  • 3 ek zsemlemorzsa
  • 10 dkg füstölt sajt


Elkészítése:

A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük.

A rizst (2 db zacskós) sós vízbe megfőzzük.

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Rátesszük a darált húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a mustárt, a fokhagymát, felöntjük vízzel, és puhára pároljuk.

A tejfölt kikeverjük a liszttel, és összeforraljuk a kész hússal. Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, megszórjuk zsemlemorzsával. Beletesszük a karfiolt, elterítjük rajta a rizst, és ráborítjuk a húsos ragut.

Reszelt füstölt sajttal megszórjuk, és 200 fokos sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is