Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rozmaringos csirkeszárny

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárnyakat megmossuk, majd ízületeik mentén elvágjuk, és sóval, borssal ízesítjük. Zúzott fokhagymából, mustárból, fehérborból és olajból páclevet készítünk. A megmosott, megszárított csirkeszárnyakat a páclébe tesszük, majd lefedve a hűtőszekrénybe rakjuk pihenni. Sütés előtt megszórjuk vágott rozmaringgal, és a páclével meglocsolva forró sütőben pirosra sütjük. Héjában sült burgonyával tálaljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
krisztina2
Beküldte: 2013.02.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkeszárnyakat megmossuk, majd ízületeik mentén elvágjuk, és sóval, borssal ízesítjük. Zúzott fokhagymából, mustárból, fehérborból és olajból páclevet készítünk. A megmosott, megszárított csirkeszárnyakat a páclébe tesszük, majd lefedve a hűtőszekrénybe rakjuk pihenni.

Sütés előtt megszórjuk vágott rozmaringgal, és a páclével meglocsolva forró sütőben pirosra sütjük. Héjában sült burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
krisztina2
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is