Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rozmaringos csirkeszárny recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 12 db csirkeszárny
  • só
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 dl napraforgóolaj
  • 2 ágacska rozmaring
  • 1 kg burgonya
  • 2 dl száraz fehérbor

Elkészítése

A csirkeszárnyakat megmossuk, majd ízületeik mentén elvágjuk, és sóval, borssal ízesítjük. Zúzott fokhagymából, mustárból, fehérborból és olajból páclevet készítünk. A megmosott, megszárított csirkeszárnyakat a páclébe tesszük, majd lefedve a hűtőszekrénybe rakjuk pihenni.

Sütés előtt megszórjuk vágott rozmaringgal, és a páclével meglocsolva forró sütőben pirosra sütjük. Héjában sült burgonyával tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/rozmaringos-csirkeszarny/