Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Sajtos-húsos burgonyagolyók

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kevés olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymát. A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Majd miután megfőtt, leszűrjük, és jól összenyomkodjuk. A darált húshoz adjuk a megdinsztelt hagymát, az összenyomkodott főtt burgonyát, a tojást, a zsemlemorzsát, és ízlés szerint a sót, borsot, valamint meghintjük pirospaprikával. Jól összedolgozzuk, majd kis golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsában […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Salamon Csilla
Beküldte: 2013.07.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymát. A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Majd miután megfőtt, leszűrjük, és jól összenyomkodjuk.

A darált húshoz adjuk a megdinsztelt hagymát, az összenyomkodott főtt burgonyát, a tojást, a zsemlemorzsát, és ízlés szerint a sót, borsot, valamint meghintjük pirospaprikával. Jól összedolgozzuk, majd kis golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsában megforgatjuk.

Bő olajban kisütjük. Miután megsült és kiszedtük, reszelt sajtba forgatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Salamon Csilla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is