Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Sajtos rakott karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A gombát és a hagymát apróra szeleteljük, majd megpároljuk. Kevés olajon elősütjük a húsokat. Egy kisebb tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé helyezzük a húsokat. Rásimítjuk a gombás-hagymás keveréket, majd rátesszük a vékony csíkokra vágott szalonnát. Az egyik pohár tejföllel bekenjük, megszórjuk a fele sajttal, és paradicsomkarikákat helyezünk a tetejére. Lefedjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A gombát és a hagymát apróra szeleteljük, majd megpároljuk. Kevés olajon elősütjük a húsokat.

Egy kisebb tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé helyezzük a húsokat. Rásimítjuk a gombás-hagymás keveréket, majd rátesszük a vékony csíkokra vágott szalonnát. Az egyik pohár tejföllel bekenjük, megszórjuk a fele sajttal, és paradicsomkarikákat helyezünk a tetejére.

Lefedjük fóliával, és 180 fokon 30-35 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, meglocsoljuk a maradék tejföllel, rászórjuk a maradék sajtot, és pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is