Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Sajttal rakott burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kivajazunk egy tűzálló tálat, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Ráhelyezzük a harmadik részét a vékonyra karikázott burgonyának, ezután az összetört fokhagyma felét és a durvára reszelt sajt felét. Ismételjük meg a rétegezést: burgonya, hagyma, sajt, majd a tetejére is hagyhatunk egy kis sajtot. Minden réteget sózzunk és borsozzunk ízlés szerint. Végül ráöntjük a főzőtejszínt. 180 fokon 50-60 […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Kivajazunk egy tűzálló tálat, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Ráhelyezzük a harmadik részét a vékonyra karikázott burgonyának, ezután az összetört fokhagyma felét és a durvára reszelt sajt felét. Ismételjük meg a rétegezést: burgonya, hagyma, sajt, majd a tetejére is hagyhatunk egy kis sajtot. Minden réteget sózzunk és borsozzunk ízlés szerint. Végül ráöntjük a főzőtejszínt. 180 fokon 50-60 percig sütjük. Ez a fogás kiváló lehet köretként vagy akár egytálételként vacsorára.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is