Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a felkockázott húst, megsózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd felengedjük vízzel, és félpuhára főzzük. Ezután beletesszük a sárgaborsót, a felkarikázott sárgarépát és a kockára vágott krumplit. A tojást összedolgozzuk a liszttel, beleszaggatjuk a galuskát a forrásban lévő levesbe, és még 5–10 percig főzzük, amíg minden teljesen […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a felkockázott húst, megsózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd felengedjük vízzel, és félpuhára főzzük.

Ezután beletesszük a sárgaborsót, a felkarikázott sárgarépát és a kockára vágott krumplit. A tojást összedolgozzuk a liszttel, beleszaggatjuk a galuskát a forrásban lévő levesbe, és még 5–10 percig főzzük, amíg minden teljesen megpuhul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is