Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A burgonyát lereszeljük, összekeverjük tojással és sóval, majd galuskát készítünk belőle. Forró vízben kifőzzük, közben egy fej apróra vágott hagymát megpirítunk, és rádobjuk a savanyú káposztát, majd köménnyel megpároljuk. Ha kifőtt a nokedli, egy jénaiba terítjük a felét, majd túrót morzsolunk rá. Erre jön egy kis pirított szalonna, majd a savanyú káposzta és a maradék […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát lereszeljük, összekeverjük tojással és sóval, majd galuskát készítünk belőle. Forró vízben kifőzzük, közben egy fej apróra vágott hagymát megpirítunk, és rádobjuk a savanyú káposztát, majd köménnyel megpároljuk.

Ha kifőtt a nokedli, egy jénaiba terítjük a felét, majd túrót morzsolunk rá. Erre jön egy kis pirított szalonna, majd a savanyú káposzta és a maradék nokedli. A tetejére öntjük a tejfölt, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje meg nem pirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Szlovák Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is