Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szárazbabot előző este bő vízben beáztatjuk. Másnap friss, sós vízben, a babérlevelekkel együtt puhára főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A savanyú káposztát hideg vízben átöblítjük, majd alaposan kinyomkodjuk, hogy ne legyen túl savas vagy vizes. A majonézt, a mustárt és a tejfölt egy tálban összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük. A lilahagymát apró kockákra […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.05.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A szárazbabot előző este bő vízben beáztatjuk. Másnap friss, sós vízben, a babérlevelekkel együtt puhára főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni.

A savanyú káposztát hideg vízben átöblítjük, majd alaposan kinyomkodjuk, hogy ne legyen túl savas vagy vizes.

A majonézt, a mustárt és a tejfölt egy tálban összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.

A lilahagymát apró kockákra vágjuk.

Egy nagy tálban összekeverjük a kihűlt babot, a savanyú káposztát és a lilahagymát, majd ráöntjük az öntetet. Alaposan összeforgatjuk.

A salátát lefedve hűtőbe tesszük, és legalább 5-6 órán át pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is