Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először megmossuk a húst, majd kockákra vágjuk, hogy egyenletesen átfőjön. A hagymát apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük a zsírt, és megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot. Egy teáskanál őrölt köménnyel megszórjuk az egészet, majd pár percig együtt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Először megmossuk a húst, majd kockákra vágjuk, hogy egyenletesen átfőjön. A hagymát apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük a zsírt, és megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot. Egy teáskanál őrölt köménnyel megszórjuk az egészet, majd pár percig együtt pároljuk, hogy az ízek jól összeérjenek.

Ezután hozzáadjuk a kockákra vágott húst, sózzuk, és addig pároljuk, amíg a hús elkezdi elfőni a saját levét. Amikor a hús levét már majdnem teljesen elfőtte, megszórjuk pirospaprikával, és csak kevés vizet adunk hozzá. Ezt a folyamatot többször megismételjük, ügyelve arra, hogy a hús mindig zsírjára piruljon, ez adja az étel gazdag ízét.

Amikor a hús teljesen megpuhult és a szaftja is megfelelően besűrűsödött, köretként galuskát, tarhonyát vagy főtt tésztát kínálhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is