Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Sertéspofa csécsiesen

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fél sertésfejről éles késsel, az orránál kezdve lefejtjük az ehető részeket. Az orrporcot kivágjuk, ha szükséges, perzseljük, tisztítjuk, majd alaposan megmossuk. A húst megfelelő méretű edénybe tesszük, és annyi meleg vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket, és fedő alatt puhára főzzük. Amikor a sertéspofa megfőtt, a lében hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.10.03.

Hozzávalók

A tetejére

Elkészítése

A fél sertésfejről éles késsel, az orránál kezdve lefejtjük az ehető részeket. Az orrporcot kivágjuk, ha szükséges, perzseljük, tisztítjuk, majd alaposan megmossuk. A húst megfelelő méretű edénybe tesszük, és annyi meleg vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket, és fedő alatt puhára főzzük.

Amikor a sertéspofa megfőtt, a lében hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, kivesszük a húsokat a léből, megszórjuk piros paprikával, majd az apróra vágott fokhagymával. Tálaláskor zöldhagymával, zöldpaprikával és paradicsommal kínálhatjuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is