Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg császárszalonna 50 dkg sertéskaraj 1 szál kolbász 1 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 2 ek tejföl 1 csapott ek liszt 1 ek mustár kevés őrölt és csípős paprika só őrölt bors kevés zsiradék a sütéshez Elkészítése: A karajt felszeleteljük, grillen vagy serpenyőben kevés zsiradékon kisütjük. A kockára vágott szalonnát kevés olajon megsütjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg császárszalonna
  • 50 dkg sertéskaraj
  • 1 szál kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 ek tejföl
  • 1 csapott ek liszt
  • 1 ek mustár
  • kevés őrölt és csípős paprika
  • őrölt bors
  • kevés zsiradék a sütéshez


Elkészítése:

A karajt felszeleteljük, grillen vagy serpenyőben kevés zsiradékon kisütjük.

A kockára vágott szalonnát kevés olajon megsütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, és 3-4 percig együtt pirítjuk.

Rövid idő után mehet hozzá a kolbász is. Megszórjuk sóval, őrölt borssal, valamint őrölt pirospaprikával. Ízlés szerint csípőset is adunk hozzá.

A ragut tejföllel, mustárral, kevés liszttel sűrítjük, amit előtte csomómentesre kevertünk.

Krumplipürével, rizzsel vagy tarhonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is