Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babot előző este alaposan megmossuk, majd a libamellel együtt beáztatjuk. Másnap a libaszárnyról levágjuk a hájat, és kisütjük belőle a zsírt. A keletkezett egy evőkanálnyi libazsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, és összekeverjük. A beáztatott babot a levével együtt hozzáadjuk, ha szükséges, annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Ezután hozzáadjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Krajczar Sandorne
Beküldte: 2012.12.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A babot előző este alaposan megmossuk, majd a libamellel együtt beáztatjuk. Másnap a libaszárnyról levágjuk a hájat, és kisütjük belőle a zsírt. A keletkezett egy evőkanálnyi libazsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, és összekeverjük.

A beáztatott babot a levével együtt hozzáadjuk, ha szükséges, annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Ezután hozzáadjuk a fűszereket: édes annát, piros aranyat, babérlevelet, egész köményt, őrölt borsot és a zúzott fokhagymát. A babot kb. fél órát főzzük, majd beletesszük a libamellet és a libaszárnyat. Ha szükséges, még vizet adunk hozzá, hogy ellepje. Fedő alatt majdnem készre főzzük.

A sütőt 200 fokra előmelegítjük, majd a sóletet betesszük sülni. Közben többször megkeverjük, és ha szükséges, sózzuk. A felesleges levét hagyjuk lesülni. Közben a tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, és a sólettel együtt tálaljuk.

Friss kenyérrel és apróra vágott lilahagymával kínáljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Krajczar Sandorne
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is