Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Sonkás-gombás rakott rizs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rizst megfőzöm sós vízben, majd fedő alatt állni hagyom picit. Közben a hagymát és a fokhagymát apró kockákra vágom, a gombát pedig felszeletelem. A gépsonkát vékony csíkokra vagdosom. Egy tűzálló edény aljába pici olajat öntök, rárakom a rizs felét, megszórom grill fűszerrel, majd a hagymákkal. Tetejére rétegzem a gombaszeleteket és a sonkacsíkokat, szintén megfűszerezem a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A rizst megfőzöm sós vízben, majd fedő alatt állni hagyom picit. Közben a hagymát és a fokhagymát apró kockákra vágom, a gombát pedig felszeletelem. A gépsonkát vékony csíkokra vagdosom. Egy tűzálló edény aljába pici olajat öntök, rárakom a rizs felét, megszórom grill fűszerrel, majd a hagymákkal. Tetejére rétegzem a gombaszeleteket és a sonkacsíkokat, szintén megfűszerezem a fűszersóval, és beborítom a rizs másik felével. Összekeverem a tojást és a tejfölt, pici sót teszek bele, és az egész tetejére öntöm, majd kb. 180 fokos sütőben 30-40 perc alatt megsütöm, majd 5 percre maximumra veszem a sütőt, hogy megpiruljon a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is