A burgonyát héjában megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. A zöldhagymát megtisztítjuk, és karikákra szeleteljük. A füstölt sonkát apró kockákra vágjuk.
Egy serpenyőben 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és megpirítjuk benne a kockázott burgonyát. Miután megpirult, kiszedjük a serpenyőből. A maradék olajon megfuttatjuk a sonkát, majd hozzáadjuk a hagymát és a petrezselyemzöldet. Az egészet alaposan összeforgatjuk.
A sütőformát kivajazzuk és zsemlemorzsával megszórjuk, majd a zöldséges-sonkás keveréket beleöntjük.
A tojásokat egy tálban felverjük, sóval, borssal ízesítjük, és belekeverjük a tejfölt. Ezt a tojásos keveréket egyenletesen ráöntjük a sütőformában lévő alapra.
Előmelegített sütőben 200 fokon körülbelül 30 perc alatt aranyszínűre sütjük. Önálló fogásként vagy friss salátával tálaljuk.