Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A cipó tetejét óvatosan levágjuk, és a belsejét kiszedjük. Az oldalfalakon hagyjunk egy kis tésztát, hogy megtartsa a tölteléket. A főtt tojásokat felkarikázzuk, és körben a cipó belsejébe helyezzük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és egy serpenyőben olajon megdinszteljük. A savanyú káposztát alaposan megmossuk, majd a hagymához adjuk, és együtt sütjük kb. 10 percig. Ezután hagyjuk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.04.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A cipó tetejét óvatosan levágjuk, és a belsejét kiszedjük. Az oldalfalakon hagyjunk egy kis tésztát, hogy megtartsa a tölteléket. A főtt tojásokat felkarikázzuk, és körben a cipó belsejébe helyezzük.

A vöröshagymát apróra vágjuk, és egy serpenyőben olajon megdinszteljük. A savanyú káposztát alaposan megmossuk, majd a hagymához adjuk, és együtt sütjük kb. 10 percig. Ezután hagyjuk kihűlni.

Amikor a káposzta kihűlt, hozzákeverjük a felcsíkozott füstölt sonkát. A keveréket a cipó belsejébe töltjük, majd a tetejét meglocsoljuk a tejföllel. A cipó tetejére visszahelyezzük a levágott “kalapot”, majd az egészet szorosan alufóliába csomagoljuk.

Az előkészített cipót 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt átforrósítjuk. Miután kivettük a sütőből, hagyjuk langyosra hűlni, majd levesszük róla a fóliát. A cipót éles késsel szeleteljük, és melegen vagy hidegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is